fbpx

Palvelut

Hormi- ja tulisijasaneeraus

Kun hormi tai tulisija kaipaavat korjausta ja haluat tietää, mitä niiden kunnostus maksaisi, ota yhteyttä Nuohoustohtoreihin. Asiantuntijamme auttavat arviomaan tilanteen ja suorittavat saneerauksen asianmukaisesti.

Kattoturvalaiteasennus tai -katselmus

Katkaisiko lumi tikkaat? Puuttuuko kattosilta? Tiesitkö, että kiinteistön omistaja on vastuussa kiinteistönsä kattoturvalaitteiden, kuten tikkaiden ja kattosiltojen kunnosta. Pidetään yhdessä huolta kiinteistösi turvallisuudesta!

Savu- ja ilmahormien, savu ja tiiveyskoe tai hormikartoitus/ -kuvaus

Epäiletkö, että hormit vuotavat? Ovatko hormit yli 20 vuotta vanhat? Tiiveyskoe on vaivaton keino varmistua siitä, että hormit ovat edelleen turvalliset. Ota meihin yhteyttä, niin varmistetaan  hormien luotettava käyttö myös jatkossa.

Hormi- ja tulisijanuohous

Asiantuntijamme huolehtivat lakisääteisistä tulisija- ja horminuohouksista aina ajallaan.

Olemme OMANuohooja. Tunnus tarkoittaa, että olemme Nuohousalan keskusliiton jäsen. Meidän työmme laatuun ja tarkkaan toteutukseen voi aina luottaa. 

Naakanpesän poisto

Asuuko piipussasi luvaton asukas? Linnunpesän poistaminen kannattaa jättää aina ammattilaisten tehtäväksi. Näin varmistetaan, että työ hoidetaan turvallisesti ja asianmukaisesti alusta loppuun. Ota meihin yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tilanne.

Piipunhatun tai naakanverkon asennus

Tiesitkö, että vuodessa savuhormeista sataa vuoden aikana keskimäärin jopa 120 litraa vettä sisälle hormiin? Piipunhattu on kustannustehokas tapa suojata piippusi kunto vuosikymmeniksi eteenpäin. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään myös tässä!

Hormin keraaminen liukuvalu

Hormin keraamisen liukuvalun ansiosta rapautunutta tai rapistunutta savuhormia ei tarvitse aina purkaa ja muurata uudelleen. Ota meihin yhteyttä – asiantuntijamme auttavat arvioimaan tilanteen ja toteuttamaan laadukkaan liukuvalun kohteeseen kuin kohteeseen.

Sisäpiipun asennus kattilahormiin

Keskuslämmityskattiloiden hyötysuhteen noustessa, kattilan hormi pitäisi putkittaa haponkestävällä sisäpiipulla. Näin kattilanhormiin muodostuvien, hormia syövyttävien yhdisteiden rapauttava vaikutus voidaan estää. Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme auttavat!

Nuohoushinnasto ›